www.psyx.dk

PER HOLM KNUDSEN
PSYKOTERAPEUT & SEXOLOG
Medlem af Foreningen af Professionelle Psykoterapeuter
(+45) 86 96 20 03

www.psyx.dk


PSYKE & SEX's SPØRGEHJØRNE

Velkommen til PSYKE & SEX's SpørgeHjørne
Læs herunder hvordan du kan bruge mit debat- og spørgeforum PSYKE & SEX DEBAT og min Internet-rådgivning

Jeg har i mange år svaret helt gratis på langt over 15.000 spørgsmål, og det jeg har gjort i min fritid. Jeg har været nødt til at se i øjnene, at jeg måtte ændre det forhold for ikke at sidde konstant ved skærmen. Jeg bliver derfor nødt til at tage en mindre betaling for at svare på emailspørgsmål sendt direkte til mig. Det håber jeg, at du har forståelse for. Du kan finde mange af de tidligere spørgsmål og svar i PSYKE & SEX DEBAT og i PSYKE & SEX .


Gratis spørgsmål i PSYKE & SEX DEBAT

Anonymt 200 kroners spørgsmål

Anonymt 450 kroners spørgsmål

Email og telefonsamtale/Skype - kr. 550

Udlandet - psykoterapi / Tlf. / Skype

Skema til brug for dit spørgsmål

Psykoterapi og sexologi

Forbehold


Vær opmærksom på mine forbehold nederst på siden.Gratis spørgsmål i PSYKE & SEX DEBAT
Spørgsmål i PSYKE & SEX DEBAT er gratis. Jeg svarer på så mange spørgsmål, jeg har tid til, men der er ikke garanti for svar. Husk at stille præcise og gerne korte spørgsmål. Klik her for at stille spørgsmål i PSYKE & SEX DEBAT.Anonymt 200 kroners spørgsmål
Du skriver en email eller benytter skemaet herunder, hvori du kort fortæller, hvad du har på hjerte. Jeg svarer på dit rimeligt korte spørgsmål til din private email inden for en uge efter, at din indbetaling er registreret. Jeg har ret til siden at bringe dit spørgsmål og mit svar i anonymiseret og redigeret form i PSYKE & SEX.
Email Klik her!Anonymt 450 kroners spørgsmål
Du skriver en email eller benytter skemaet herunder, hvor i du fortæller, hvad du har på hjerte. Jeg tager mig mere tid (ca. en halv time) og giver dig evt. artikler og links, som kan sætte dig på sporet af en løsning. Jeg svarer på dine spørgsmål til din private email eller pr. brev inden for en uge efter, at din indbetaling er registreret.
(Undlad sms'sprog - det tager for lang tid at læse - store bogstaver ved nye sætninger, gør osse læsningen nemmere.)
Email Klik her!Email og telefonsamtale / Skype - kr. 550
Du skriver en email eller benytter skemaet herunder, hvori du fortæller, hvad du har på hjerte. Vi aftaler et tidspunkt inden for en uge efter, at din indbetaling er registreret, hvor du ringer, og så taler vi sammen en halv time på baggrund af din email. , - Eller via Skype
Email Klik her!Udlandet - psykoterapi / Tlf. / Skype
Hvis du/I bor udlandet er der mulighed for at få psykoterapi via telefon eller bedre via Skype, hvor du/I kan foretage samtalen gratis, hvis du/I har en Skype-konto. Via Skype er det muligt at lave konferenceopkald med flere deltagere, dvs. at én deltager kan sidde i København, den anden i Langbortistan, og jeg der, hvor jeg nu opholder mig. Mit skypenavn er psyxdk.

SKYPE
Her kan du gratis downloade programmet Skype.

Nærmere aftale pr. , eller Email: Klik her!

BETALING
Prisen er den til enhver tid gældende takst, som du/I får oplyst ved den nærmere aftale om terapien. Betalingen foregår forud til min bankkonto.

BANK
Bankkonto: 7187 1084910, Jyske bank, Banealle 6, 8450 Hammel.
Ved betaling fra udlandet: IBAN nr: DK1771870001084910 Swiftcode: JYBADKKKSkema til brug for dit spørgsmål
Hvem er du:

Skriv dit spørgsmål eller din kommentar her: *

Navn:
Kodeord:*
Din @ e-mail:*
Alder:
Køn:
Du bor i (by):
Du bor i (land):

Jeg har betalt *

Kroner *

Andet beløb (f.eks ved giro):

til bank 7187 1084910 (eller)

sendt på check (Se adresse)

Jeg ønsker *


Felter med * skal udfyldes. Du kan skrive dit navn og/eller et kodeord for at sikre dig, at jeg kan se at det er dig, der har indbetalt. Når du har udfyldt de felter du ønsker, så klik på Send


Bankkonto: 7187 1084910, Jyske bank, Banealle 6, 8450 Hammel.
Ved betaling fra udlandet: IBAN nr: DK1771870001084910 Swiftcode: JYBADKKK


Checks og spørgsmål kan sendes til Per Holm Knudsen, Psykoterapeut & Sexolog, , - , - Ønsker du brevsvarhusk at medsende frankeret svarkuvert.Psykoterapi og sexologi
Har du/I brug for psykoterapi i form af individuel og/eller parterapi, så er du/I selvfølgelig stadigvæk velkommen til at skrive og stille mig spørgemål, der kan hjælpe dig/jer med at afklare om du/I vil konsultere mig. Klik her for at komme til min side med nærmere oplysninger om Psykoterapi og sexologi.

PER HOLM KNUDSEN - PSYKOTERAPEUT & SEXOLOG, , - , . Email Klik her!

Læs nærmere om Valg af psykoterapeut, sexolog eller psykologForbehold
Jeg forbeholder mig ret til uden begrundelse at afvise annoncer, spørgsmål (pengene bliver returneret) og besvarelser (i PSYKE & SEX DEBAT), ligesom jeg ikke kan drages til ansvar for fejl eller mangler ved denne side og denne service. Jeg tager desuden forbehold for tidspunktet for besvarelse i forbindelse med ferier og helligdage.

Vær opmærksom på at denne rådgivning på ingen måde må anvendes som erstatning for kompetent behandling af uddannet psykoterapeut, sexolog, læge eller anden professionel, hvor dette er nødvendigt. Oplysninger om diagnoser og behandling på siderne har en almen karakter og kan ikke bruges som diagnose eller behandling for den enkelte.

Læs nærmere om brug af siderne og ansvarsfraskrivelse.

© PER HOLM KNUDSEN - PSYKOTERAPEUT & SEXOLOG Email Klik her!


Biblioteket | Kort | Maria Marcus | Dansk Forening for Klinisk Sexologi | Foreningen af Professionelle Psykoterapeuter | Dansk Selskab for HypnoPsykoterapi

Senest opdateret 27. marts 2015